Holmskov

Holmskov A/S er et privatejet aktieselskab som blev grundlagt i 2012. I dag ejes Holmskov af den landsdækkende teknikentreprenør Wicotec Kirkebjerg A/S (WK). Virksomheden er i dag beliggende i Slangerup 30 km nord for København. Her forefindes vores administration, udenoms faciliteter samt produktionshal.

 

Medarbejderene

Virksomheden beskæftiger et større antal specialuddannede kleinsmede. Smedene er certificerede svejsere i henhold til de højest tilgængelige europæiske og danske normer (EN og DS) og denne certificering vedligeholdes og udbygges kontinuerligt.

Vort arbejde er kendetegnet af en høj håndværksmæssig standard med vægten lagt på overholdelse af aftalte leveringsterminer og priser.

 

Hjælp til dit projekt

Som underleverandør udfører vi alle former for værkstedarbejder i henhold til Deres tegninger og tekniske specifikationer eller levere standard komponenter og tanke efter egne specifikationer.

Vi udfører tekniske units efter Deres oplæg inkl. afprøvning, dokumentation samt FAT-Test af anlæg.

Virksomheden har gennem mange år udført procesanlæg og rørentrepriser i fag- og hovedentrepriser for vore kunder. Vi påtager os rollen som koordinerende hovedentreprenør og medvirker til anlæggets fulde installation, afprøvning og SAT-Test.

 

Kontakt os for at høre mere

Vores produkter

Vi udfører alle former for arbejder i rustfri stål, aluminium, duplex stål, kobber & SMO titanium.

Disse arbejder udfører vi eksempelvis for:

  - Vandværker og forsyningssektoren
  - Pharmaindustrien
  - Miljø- & Energisektoren
  - Olie- & Gasindustrien
  - Laboratorier/undervisning
  - Hospitaler/sygehuse
  - Øvrig industri
Dette omfatter eksempelvis:

Copyright © Holmskov A/S22 / Webbureau København