JOB & KARRIERE

VORES MEDARBEJDERE ER VORES VIGTIGSTE AKTIV

Effektive teams, som er motiverede og engagerede er byggestenen, når vi sætter det bedste hold og udvikler medarbejderne til fremtiden.

Vi prioriterer sikkerhed og trivsel for alle vores medarbejdere højt og sætter personlig og faglig udvikling i højsædet. Vi arbejder målrettet med trivsel på tværs af koncernen, og vi har en høj trivselsscore blandt vores medarbejdere. 

Vi er altid på udkig efter de dygtigste medarbejdere inden for vores branche. De som er fagligt dygtige og arbejdsomme og som bidrager til et positivt og sikkert arbejdsmiljø og vil kunne indgå som en naturlig del af vores fælles kultur og værdier.

Derfor sætter vi en ære i at være grundige, når vi finder de helt rigtige profiler – hver gang!

LEDIGE STILLINGER

På linket herunder får du en oversigt over vores ledige stillinger.

LEDIGE STILLINGER

LÆRLINGE OG ELEVER

I Wicotec Kirkebjerg-koncernen har vi store ambitioner på vegne af vores lærlinge. Vi har en lærlingepolitik, som sætter rammer og mål for en uddannelse i højeste kvalitet, som skal sikre højt kvalificerede medarbejdere til koncernen efter endt uddannelse.

Vi ser det som det mest naturlige at tage ansvar for at uddanne lærlinge/elever til vores branche.
Send derfor gerne din ansøgning via nedenstående link. Husk at oplyse hvilken uddannelse du er i gang med, hvor langt du er nået, og hvor i landet du bor.

LÆRLING/ELEV-ANSØGNING

UOPFORDREDE ANSØGNINGER & JOBAGENT

Vi modtager gerne din uopfordrede ansøgning. Du har mulighed for enten at sende os en uopfordret ansøgning eller at oprette en JobAgent, så du bliver adviseret, når der bliver slået en ledig stilling op inden for dit interesseområde.

UOPFORDRET ANSØGNING

JOBAGENT

Uanset om du har mange års erfaring i bagagen eller lige har afsluttet din uddannelse, vil vi meget gerne høre fra dig.