OM HOLMSKOV

Holmskov Rustfri A/S var oprindeligt et privatejet aktieselskab, som blev grundlagt i 1969 og i 2018 blev opkøbt af Wicotec Kirkebjerg. I dag ejes Holmskov Rustfri A/S af den landsdækkende total teknikentreprenør og servicepartner Wicotec Kirkebjerg A/S. Holmskov Rustfri A/S er beliggende i Slangerup på Sjælland og i Otterup på Fyn.

STABIL SAMARBEJDSPARTNER OG ET GODT STED AT VÆRE

På baggrund af vores mange års erfaring i projekter, som er professionelt udført på et højt fagligt niveau, har vi skabt langsigtede kunderelationer, hvor gensidig respekt og tillid er i højsædet.

Vi bestræber os på at være en attraktiv og innovativ virksomhed, der udvikler medarbejdere, så vi har de bedste folk i branchen. Vi beskæftiger blandt andet et større antal specialuddannede kleinsmede. Smedene er certificerede svejsere i henhold til de højest tilgængelige europæiske og danske normer (EN og DS), og denne certificering vedligeholdes og udbygges kontinuerligt. Vores arbejde er kendetegnet af en høj håndværksmæssig standard, hvor der er lagt vægt på overholdelse af aftalte leveringsterminer og priser.

WICOTEC KIRKEBJERG-KONCERNEN

Holmskov Rustfri A/S er en del af Wicotec Kirkebjerg-koncernen, der består af Wicotec Kirkebjerg A/SE. Klink A/S, Jysk CTS A/S, M.D. Rustfri A/S og Holmskov Rustfri A/S. Wicotec Kirkebjerg A/S er 100% ejet af Aarsleff-koncernen. 

ONE COMPANY

Når vi samarbejder på tværs i Aarsleff-koncernen, kalder vi det One Company, og det er udtryk for, at vi søger og udnytter de synergier, der opstår, når specialentreprenører bringer hver sin kompetence til bordet for at nå frem til den bedste løsning.

Se det er One Company – Byggerier.

Se det er One Company – Anlægsprojekter.

HOLMSKOVS HISTORIE

Virksomheden Holmskov Rustfri A/S blev startet af Heine Holmskov i Lynge på Nordsjælland, og har lige siden grundlæggelsen i 1969 arbejdet med rustfri stål.

I 1991 bliver Holmskov Rustfri til et A/S.

I 2012 bliver Holmskov Rustfri A/S overtaget af sønnerne Lasse, Uffe og Tom Holmskov samt Daniel Gutierrez. Virksomheden udvides herefter med rustfri kompetencer og flyttes til Lystrupvej i Slangerup.

Wicotec Kirkebjerg A/S overtager i april 2018 Holmskov. Navnet bibeholdes som Holmskov Rustfri A/S. I oktober 2018 flytter virksomheden til Industrivej 21 i Slangerup.

I 2022 opkøber Holmskov Rustfri A/S firmaet Kurt Jensen Maskinfabrik A/S.